lørdag 7. mars 2009

Da var enda noen dager gatt her, og vi storkoser ossi san fransisco!=)
for aa berolige alle urolige sjeler heime er ikkje san fransisco en saa "kriminell" by som vi forst frykta.. forste dagen me kom her, kom me te det verste stoket i heile byen, "downtown"... Der flyter det med uteliggere, og narkotika er en verdagslig ting paa gaten. men folkene er for det meste vennlige! vi var bare litt uheldige..:)

I gaar flytta me oss litt lengre opp i byen. og bor no paa et backpacking hostell! her er det mangen herlige mennesker fra hele verden, og masse liv og rore... i Gar kom og elise fra redding! Vi har vore sjikklige turister i dag aa sett "golden state bridge" og vore en tur igjennom "china-town"..

Livet er godt;)

Det er for det meste sol aa bla himmel, men til no maa vi gaa godt kledd, for det blaaser masse..
me blir i byen en dag til for me fer vidare til kysten av pismo! surfs up;)

Tonja & Benny...

torsdag 5. mars 2009

Da var vi her!

Da var vi her i San Fransisco!!!
Og turen er i gang! det var en veldig lang reise for aa komme her, den forste natten vi hadde vekke sov vi paa en benk paa flyplassen i Paris.. bra begynnelse! blei ikkje mykje sovn den natten for aa sei da slik! men vi fekk sove litt paa flyturen til CA, og humoret var paa topp da vi kom ut av alle kontrollene og fekk tatt noen gode drag med San Fransisco luft;)
Det er en spennede og stor by, men vi har desverre havna i eit litt daarlig strok.. ikkje faa panikk der heime, vi er veldig forsiktige, vertfall etter den lille lerepengen vi fekk i gaar kveld.. det begynnte aa bli morkt, og vi skulle bare rett innom starbucks for me for tebake paa hotellet.. da vi gjekk oppover en av de lange gatene her kjennte benny noen som klapsa hun fort paa rompen, hun syns dette var graadigt ekkelt, da hun plutselig kom paa att hun hadde penger i baklommen! og joda 40 doallar var vekke... vi hadde heldigvis ikkje noe serlig anna av verdisaker med oss. og eg holdt ekstra godt paa vesken min reisen av veien.. saa no vet vi vertfall at vi ikkje skal ha penger i baklommen og vi vet kor fort det kan gaa.. desse karane her er "proffe"...
Siden vi har funne ut at dette ikkje er den beste delen av byen skal me flytte paa oss i dag.. vi har fatt noen tips om steder aa bo av en bekjennt av Benny fra Norge og me skal mote Elise i dag:D det gleder me oss til...
Ellers storkoser vi oss paa tur! vi har verden for vare fotter aa me liker det!!
Er ikkje saa mykje meire aa fortelle enda, men det kjem! vi blir og aa legge ut bilder seinare..
Stort california smil fra oss to!!!!