fredag 13. mars 2009

livet er godt.

No har me hatt noen herlige dager her i Pismo..
Me tok bussen fra San Fransisco på søndag, det var en opplevelse i seg sjøl å ta bussen. på en strekning som vanligvis tar 3-4 timer å kjøre klarte bussen å bruke over 7 timer.. det innebar en rekke lange stopp, masse småbykjøring og mangen på og avstigninger... da vi kom fram kom me te San Louis Obisbo, som er en småby 15 minutter unna Pismo hadde vi et lite problem. vi hadde ingen problemer med å komme fra San Fransisco til san louis, men derfa til pismo var det verre med, ingen visste at me kom, og ikkje gjekk det buss på søndagskvelden, heller var det ingen taxi. vi var rettogslett stuck i san louis 15 minutter fra målet. heldigvis er vi ikkje sjenerte for å spørre oss fram, så me traff tilfeldigvis på to gutter som hadde bil, som etter litt om og men var snille nok til å kjøre oss resten av veien til Pismo Beach... vi såg nok litt forvirra og desperate ut der vi stod med de blytunge sekkene våres..:) haha...

Dagene her har gått med til å være med folkene på DTS skolen, gått litt rundt i byen her vi bor, spist masse amerikansk mat, drokke masse starbucks kaffi, vore en del på stranden, surfet, kost oss i den store leiligheten me låner av noen av lederene på skolen som er borte, blitt kjent med nye mennesker,sett utrolige solnedganger, og rett og slett bare nøte livet.. kan ikkje klage..

skal bli godt å flytte på seg igjen te helgen, men som me har snakka om tidligare, er vi veldig obs på å nyte øyeblikke her og no.
heilt utrolig at det allerede har gått en uke, og enda mere utrolig at det BARE har gått en uke.. føles som som en evighet siden vi var heime i Norge..
Vi tenker på dere heime.

Mangen store smil fra oss på tur...

tirsdag 10. mars 2009

bilder...






noen bilder for dere som ikkje har facebook:)